楼主: RogerYoung

[旧帖] 各有各的说法,那就来交流交流~

三星会员

EZ币
892 个
体能
892 点
印象中还真没有光脚踢过,不觉得遗憾

五星会员

EZ币
6858 个
体能
6858 点
下面是引用RogerYoung于2006-02-13 00:22发表的:

给你一些资料,就是给你机会介绍一下A记和N记有多好~
拿不出资料就少废话~
说不到正题,你最多用头脑在狡辩~

你智商负数吧~
你自己的论点自己都无法用确凿的论据证明
怎么能说服别人!!!

一星会员

EZ币
365 个
体能
365 点

实名认证

下面是引用exxtremecn于2006-02-13 00:25发表的:

你智商负数吧~
你自己的论点自己都无法用确凿的论据证明
.......
你就是来吵架的~
能跟你交流吗?

一星会员

EZ币
365 个
体能
365 点

实名认证

下面是引用RogerYoung于2006-02-13 00:22发表的:
先从低端产品开始吧~

STADIO
• Water-repellent kangaroo leather upper for an excellent fit.
• Removable anatomical insole.
• Coordinated accessory: Stadio Neo shinguard.

包含有两项专利技术~

PUNTOFLEX
Special technical device placed across the tread in the metatarsal area which allows correct foot flexion and excellent rebound.
还有一些则是Lotto一直沿用的技术~

MATERIALS

The lifespan of a sports shoe is equivalent to its LASTING QUALITY. Lotto accentuates this aspect by using top quality materials, reinforced toe caps, and outsoles fully stitched to the uppers for football shoes, in order to ensure maximum life of the footwear.

SHOES CARE
Wash any shoes made either of synthetic material or of any type of leather with cold water without using any solvent or detergent. Let the shoes dry up far from heat sources. If the shoes are made of leather, it is recommended to apply the special GREASE by Lotto when they are dry. If X-Grip inserts are present, clean them with a dry cloth.

LASTS

To guarantee perfect fit and function, Lotto has created several individual lasts, each model of shoe is assembled on a specific last to ensure correct all round support during play.
看得懂就看~
看不懂记得找字典~

四星会员

EZ币
4957 个
体能
4945 点
不要说别人了
LZ好象也不是来交流的吧

你一直是在贬低别的品牌  抬高LOTTO
而我们一直是在说各有所爱。。。

一星会员

EZ币
365 个
体能
365 点

实名认证

下面是引用jones于2006-02-13 00:18发表的:
LZ的IP还显示的是网吧。。。呵呵
不过还是公网IP 也不错了
哈哈~
我的IP显示得地方多着呢~
朋友们在一起当然来网吧~

四星会员

EZ币
4957 个
体能
4945 点
晕  就在我回帖的时候 LZ又把这个资料翻出来了
这样吧
我委屈点
我不怎么懂英文 尤其是这样的“专业技术”。。
麻烦LZ翻译一下 让我们看看和学习一下lotto的高科技

顺便说一下 我也没光脚在煤渣上踢过
庆幸没有。。。。

一星会员

EZ币
365 个
体能
365 点

实名认证

下面是引用jones于2006-02-13 00:31发表的:
不要说别人了
LZ好象也不是来交流的吧

你一直是在贬低别的品牌  抬高LOTTO
而我们一直是在说各有所爱。。。
各有所爱,正常啊~
我贬低的也仅仅是A记和N记~
而他们真正在国内的高端产品利润有多高?

一星会员

EZ币
365 个
体能
365 点

实名认证

实际上同等级的产品~
A记和N记的价格一直是最高的~

一星会员

EZ币
365 个
体能