返回列表 发新帖
楼主: shalaku

以科里纳的小粉丝之名声明一些事情

区队负责人

EZ币
4795 个
体能
4807 点

实名认证

哎,无图无真相啊 [s:2]

三星会员

EZ币
2993 个
体能
3017 点
派别
实战派
淡定 [s:2]

二星会员

EZ币
902 个
体能
908 点
派别
实战派
无图无真相····· [s:2]

二星会员

EZ币
562 个
体能
562 点
没脑子

三星会员

EZ币
1460 个
体能
1462 点
引用第11楼8849于2009-06-10 13:28发表的  :( a1 H, }1 n4 l1 `2 E: ?
  如果你单单系个人名义,我觉得原则上都会接受。但实际生活上就有少少唔同,多少有牵连。如果我地觉得某人系人渣,我地十分憎据,但你又唔憎,甚至爱护。从尊重个人来讲,唔会因此而诋毁你,但有D人就唔会参你玩咯...换着你会晤会尼?6 ~+ m; K6 ^& M0 s

* ^7 |5 I/ g  m  O1 M+ q8 O/ E  TT既问题,唔单单系论坛上果几张出售帖就完全概括倒既。除左系论坛上,生活上,szez既人都有接触过,都算了解唔少。好也唔知,但衰既足以成为人渣。
请将普通话

三星会员

EZ币
4943 个
体能
5310 点
支持楼主哦

新手上路

EZ币
219 个
体能
219 点
引用第11楼8849于2009-06-10 13:28发表的  :
7 n9 _$ X8 [. {$ ^  如果你单单系个人名义,我觉得原则上都会接受。但实际生活上就有少少唔同,多少有牵连。如果我地觉得某人系人渣,我地十分憎据,但你又唔憎,甚至爱护。从尊重个人来讲,唔会因此而诋毁你,但有D人就唔会参你玩咯...换着你会晤会尼?0 v% U( `- Q) U# {' n

5 L0 H1 G* I* C: t% O7 Q; I  TT既问题,唔单单系论坛上果几张出售帖就完全概括倒既。除左系论坛上,生活上,szez既人都有接触过,都算了解唔少。好也唔知,但衰既足以成为人渣。
2 v1 b1 z' [. [
fine,thank you for your advice.
$ O  b% t% R9 i# a  X, ]5参我玩就算了,我一直都没有和大家争论过TT 的事情,因为谁对谁错,i don't care.% o% F( z4 r& t# x
不带我玩就算了,但是不要总是腔调我是谁的女朋友,这不是分明地要杯葛我么

新手上路

EZ币
219 个
体能
219 点
引用第14楼sugus于2009-06-10 18:04发表的  :; T( h1 j5 P# _2 z: J
没脑子
" J  e: o8 r  C$ ~: j
说话就说话呗,请不要人身攻击

区队负责人

EZ币
1895 个
体能
2003 点

实名认证

引用第11楼8849于2009-06-10 13:28发表的  :$ o8 @8 ]4 U1 z6 L# P
  如果你单单系个人名义,我觉得原则上都会接受。但实际生活上就有少少唔同,多少有牵连。如果我地觉得某人系人渣,我地十分憎据,但你又唔憎,甚至爱护。从尊重个人来讲,唔会因此而诋毁你,但有D人就唔会参你玩咯...换着你会晤会尼?
+ P8 p8 I( s! \! s5 Z2 Q; ?% e
2 r% g4 g# n8 n2 P' |+ O  TT既问题,唔单单系论坛上果几张出售帖就完全概括倒既。除左系论坛上,生活上,szez既人都有接触过,都算了解唔少。好也唔知,但衰既足以成为人渣。
这个是白话吧~?看的懂点点~!呵呵~!